Aquest està sent «Un estiu diferent», i precisament aquest és el títol de la cançó que ha llançat l'Escola d'Arts Escèniques Acting Figueres. En la realització d'aquest tema, hi ha participat tot el casal, els monitors i els alumnes. Es va gravar per separat a l'estudi de l'escola en grups molt reduïts. S'ha compost a quatre mans entre Madamme Mustache i Ernest Ollero.

«Creiem que s'ha de poder gaudir de l'estiu, però sent responsables, mantenint les distancies, portant la mascareta ben posada, etc., i que tot i estar separats ens tenim molt a prop els uns dels altres» explica Ernest Ollero, director d'Acting.

Pedagogia positiva

Des de la Generalitat es va recomanar als casals tractar el tema de la Covid-19 i «vam creure que havíem de fer-ho a través de la pedagogia en positiu» afirma el director d'Acting. És per això que van creure que una cançó era la manera positiva de treballar aquest tema, totes les normes..., «ja que alhora que els alumnes aprenen i entenen què està passant, ho fan d'una manera divertida, cantant i ballant» expressa Ollero.