L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Figueres i el Museu de l'Empordà reprenen aquesta setmana el projecte d'Street Art, una iniciativa de millora i embelliment de diferents espais de la ciutat a través de la intervenció d'artistes urbans.

Després de presentar els murals a la paret de la depuradora municipal, a càrrec de Wäwä; l'accés al Parc Bosc, a càrrec de Fert; als comptadors del carrer dels Enginyers, a càrrec de BL2A, arriba el torn de Sònia Estévez i el seu mural al carrer Empordà. L'artista ha començat aquesta setmana i ha triat l'"Empordà" com a temàtica per treballar-hi.

Projecte Street Art

L'objectiu de la proposta és el de millorar l'espai públic de la ciutat, fer que l'art sigui present en el dia a dia de les persones, desvincular l'art urbà del vandalisme, introduir l'art urbà a la col·lecció del Museu de l'Empordà així com potenciar la circulació de persones a través d'iniciatives vinculades amb les intervencions artístiques.

El regidor de Turisme i Cultura, Alfons Martínez, va explicar a la presentació del projecte que "l'Street Art és un projecte transversal per tal d'embellir espais de la ciutat de Figueres alhora que té com a objectiu dinar a conèixer els artistes figuerencs"