04 de juliol de 2020
04.07.2020
L'Empordà
Roses

Gent gran de Vilajuïga, Roses i Pau és la protagonista del film «Sopar amb difunt»

Són participants del Taller de Cinema i el 9 de juliol es projecta el seu llargmetratge a Roses

04.07.2020 | 17:41
Una de les escenes de la pel·lícula «Sopar amb difunt».

Dijous 9 de juliol, el Teatre Municipal de Roses projecta l'estrena de "Sopar amb difunt", llargmetratge realitzat pels participants del taller de cinema de la gent gran organitzat per l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de Roses. L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda i és d'accés lliure.

El Taller de Cinema permet conèixer el procés d'elaboració d'una pel·lícula, endinsant-se en les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d'una peça d'aquestes característiques (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari, etc). Totes les sessions es realitzen sota l'assessorament i guiatge dels professionals de La Tramoia, empresa especialitzada en el gènera. La proposta permet a més, que la gent gran continuï la seva formació i es mantingui activa amb propostes culturals que faciliten la seva socialització i creativitat.
 
Enguany, l'activitat s'ha obert a la gent gran de municipis propers a Roses, i ha comptat amb un total de 10 participants, de Roses, Vilajuïga i Pau. Des de la primera edició del taller (2016), s'han realitzat ja la gravació d'un curtmetratge ("L'ocell de plomes blaves", 2017) i d'una pel·lícula ("El gran home", 2018).
 
El film resultant de les sessions dutes a terme des de la passada tardor, es podrà veure el proper dijous, 9 de juliol, en un acte obert al públic al Teatre Municipal de Roses. Durant la projecció es mantindran les mesures de seguretat anti-Covid establertes i es recorda als assistents que cal assistir-hi amb mascareta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook