03 de juliol de 2020
03.07.2020
L'Empordà
Música

Stay Homas publica aquest divendres «Desconfination»

És una de les bandes que actuen a Sons del Mon, a Roses, el 9 d'agost

03.07.2020 | 10:54
Imatge promocional del grup Stay Homas, difosa el 3 de juliol.

La banda estrella del confinament, Stay Homas, ha anunciat gira internacional de l'abril al juny de l'any vinent. Els tres companys de pis de l'Eixample de Barcelona visitaran diferents ciutats de l'Estat i les principals capitals europees, així com l'Argentina, Colòmbia, Xile, l'Uruguai o Mèxic. La gira inclourà les parades que més han votat els seus seguidors. L'anuncia de la gira internacional arriba el dia que la banda llança la 'mixtape' 'Desconfination', que inclou cinc temes també escollits pel seu públic a les xarxes socials. La barreja surt tres mesos abans de la publicació del primer disc d'estudi de la banda.

Els tres joves músics van anar a viure junts just dos mesos abans de la irrupció de la covid-19. Van començar a tocar a la terrassa i d'allà van néixer les 'Confinations Songs', que plasmaven les experiències del confinament. Unes cançons que van esdevenir fenomen viral d'àmbit global. En tres mesos han aconseguit 419.000 seguidors a Instagram, més de 13 milions de reproduccions de les seves cançons i 90.000 subscriptors a YouTube.

Les entrades dels concerts de la gira internacional es posaran a la venda aquest diumenge a les dues del migdia després de l'habitual 'vermuteo' que comença a la una del migdia, en què els Stay Homas interactuen amb els seus seguidors d'arreu del món.

Stay Homas és una de les bandes incloses en el programa Sons del Mon: Actuen el 9 d'agost a La Ciutadella de Roses, a les 10 de la nit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook