El Taller de Cinema permet conèixer el procés d’elaboració d’una pel·lícula, endinsant-se en les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d'una peça d'aquestes característiques (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari, etc). Totes les sessions es realitzen sota l’assessorament i guiatge dels professionals de La Tramoia, empresa especialitzada en el gènera. La proposta permet a més, que la gent gran continuï la seva formació i es mantingui activa amb propostes culturals que faciliten la seva socialització i creativitat.

Enguany, l’activitat s’ha obert a la gent gran de municipis propers a Roses, i ha comptat amb un total de 10 participants, de Roses, Vilajuïga i Pau. Des de la primera edició del taller (2016), s’han realitzat ja la gravació d’un curtmetratge (L’ocell de plomes blaves, 2017L’ocell de plomes blaves) i d’una pel·lícula (El gran home, 2018El gran home).

El film resultant de les sessions dutes a terme des de la passada tardor, es podrà veure el proper dijous, 9 de juliol, a les 19 hores, en un acte obert al públic al Teatre Municipal de Roses. Durant la projecció es mantindran les mesures de seguretat anticovid establertes i es recorda als assistents que cal assistir-hi amb mascareta.