Des d’avui, dimarts 30 de juny, la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses amplia part dels serveis que ofereix al públic amb la reobertura de la zona d’ordinadors i d’accés a internet i del servei d’estudi. Per fer ús dels dos espais cal concertar cita prèvia, telefònicament al 972 15 09 28 o per correu electrònic a biblioteca@roses.cat.

El servei d’estudi ofereix la possibilitat d’accedir a la zona d’estudi de la planta baixa de la Biblioteca. Degut a les restriccions marcades per les necessitats sanitàries actuals, l’aforament es limita a vuit punts d’estudi per tal de garantir les mesures de seguretat i de distància interpersonal entre els usuaris. Pel que fa al servei destinat a l’ús d’ordinadors i internet d’accés públic, es posaran a disposició 4 sessions d’una hora de durada diàries.

Per entrar a la biblioteca és necessari portar mascareta.

Pel que fa al préstec de llibres i materials, la Biblioteca de Roses ofereix aquest servei des del passat 1 de juny amb sistema de comanda, mitjançant sol·licituds al correu electrònic prestec.biblioteca@roses.cat, o bé per telèfon al 972 15 09 28. Un cop rebuda la sol·licitud, el personal de la Biblioteca contacta amb l’usuari per establir dia i hora de recollida del material. Es poden consultar els títols disponibles a través del catàleg web Argus. Els retorns es poden continuar fent a la bústia de retorns de fora de la biblioteca.