04 de juny de 2020
04.06.2020
L'Empordà
Figueres

Un projecte d'street art embellirà Figueres amb obres d'artistes locals

La iniciativa és una de les accions del Pla Estratègic de Turisme de la ciutat

04.06.2020 | 12:54
L'Ajuntament ha presentat el projecte amb l'artista Fert

Figueres ha presentat el projecte Stret Art, una iniciativa de millora i embelliment de diferents espais de la ciutat a través de la intervenció d'artistes urbans. El projecte forma part del Pla Estratègic de Turisme de la ciutat i és un treball transversal entre les àrees de cultura, turisme i urbanisme.

L'objectiu de la proposta és el de millorar l'espai públic de la ciutat, fer que l'art sigui present en el dia a dia de les persones, desvincular l'art urbà del vandalisme, introduir l'art urbà a la col·lecció del Museu de l'Empordà així com potenciar la circulació de persones a través d'iniciatives vinculades amb les intervencions artístiques.

Artistes urbans com Fert o BL2A pintaran diversos murals a zones de la ciutat com ara l'accés al Parc Bosc, els comptadors del carrer dels Enginyers, el mur d'entrada a la ciutat pel carrer d'Avinyonet i al mur d'entrada pel carrer de l'Empordà.

A aquests murals cal afegir-hi el de la depuradora de Figueres impulsat per l'empresa pública Fisersa i confeccionat per l'artista figuerenca Wäwä.

El regidor de Turisme i Cultura, Alfons Martínez, ha explicat que "l'Street Art és un projecte transversal per tal d'embellir espais de la ciutat de Figueres alhora que té com a objectiu dinar a conèixer els artistes figuerencs". Les intervencions començaran a realitzar-se al llarg de la setmana que ve i està previst que finalitzin a finals del mes de juny.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook