? Com a colofó de les No Fires i festes de la Santa Creu, a Figueres, s'ha programat un espectacle piroconfinat el 3 de maig a les deu de la nit, com a iniciativa de Pirotècnica Monfort.

La idea és tirar des d'algun punt de Peralada, on viu actualment Monfort, una bateria de llum i que alguna gent des de casa pugui contemplar l'espectacle, també des de Figueres. Els organitzadors retransmetran igualment en directe l'espectacle de focs, que durarà de dos a tres minuts, de forma virtual per Facebook a Casa Monfort i Instagram a @carlesmonfort.

Monfort anima la gent a sortir al balcó per veure aquest show o bé a seguir-lo des dels seus dispositius, així com a triar la cançó que més li inspiri aquesta activitat festivoconfinada, explica. Tothom pot enviar al mail: rusticbucrecords @gmail.com la música que més li agradi i «l'any que ve es farà un recull de cançons que serà la banda sonora d'un nou piromusical», destaca l'encarregat d'organitzar els darrers espectacles piromusicals a la ciutat.