La Superheroina i les princeses del mar (Célebre Editorial)La Superheroina i les princeses del mar és un llibre que parla de les emocions i dels estats d'ànim que les acompanyen, de com ens sentim, del que tenim i del que trobem a faltar. «La petita protagonista Sofia és una gran lectora, un dels seus llibres li obre la porta al món de la fantasia i no sols a això! Gràcies a la seva valentia i gran passió pels llibres, la protagonista aconsegueix unes noves amistats i això la fa molt feliç» explica l'autora, Berni Pajdak, de Sant Pere Pescador.

Aquest conte vol ser un homenatge a la literatura infantil, imaginació, creativitat i amistat. «El conte és molt entranyable, tracta el tema de l'autoestima infantil d'una manera molt propera. Gràcies a la faula els nens aprenen que tots podem ser els nostres propis superherois». Les il·lustracions de Silver Rios reben influència del món del còmic (els típics núvols del còmic ens ajuden a conèixer el món interior de la protagonista). El conte conté un resum en anglès per a practicar l'idioma, unes pàgines de pinta-acoloreix creatiu i una proposta de joc infantil. Amb aquest llibre l'autora també organitza uns tallers de lectura, treballant la didàctica emocional.

El Gran Circ Iris

Dels mateixos autors, arriba també una altra de les grans propostes per als més petits: El Gran Circ Iris publicat per Edicions Cal·lígraf. En aquesta ocasió el treball dels valors i les emocions també cobra gran importància a través del protagonista: un nen tímid, apassionat i amb molt talent. La seva germana Sara li dona suport dia rere dia i en el moment oportú l'anima, perquè compleixi el seu somni.