25 de març de 2020
25.03.2020
L'Empordà
Coronavirus

Tania Martin i Carlos Romero consciencien el públic de la importància de la cultura, ballant des del confinament

Els ballarins afirmen que "compartint i sent solidaris som millors" i se sumen a la llista d'artistes que obsequien el públic amb el seu treball

25.03.2020 | 11:14

Tania Martin i l'empordanès Carlos Romero envien a través del ball un missatge contundent sobre la situaciò artística abans, durant i després de la pandèmia pel coronavirus. Amb el seu ball creat des del confinament insten a tothom a quedar-se a casa i corroboren que: "Compartint i sent solidaris, som millors", tal i com expressa la ballarina. Tania Martin i Carlos Romero que van actuar a Figueres el passat 15 de febrer al Teatre Jardí amb l'espectacle 'MuDança Show' han impulsat aquest treball amb la col·laboració de Funambulista i la composició musical i la veu en off de Víctor Elias.


La iniciativa pretén conscienciar el món que la cultura és un bé necessari. "Els artistes estem regalant a la gent a les seves cases el que millor sabem fer per fer més suportable la quarentena, però que com tots, també tenim hipoteques, fills ... i sempre ha estat i és un sector molt castigat" recalca Romero. "Volem llançar un missatge a la gent perquè es conscienciï de la importància que és mantenir els artistes i la cultura i el dia de demà puguem seguir endavant i no haver d'abandonar la nostra professió" conclou.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook