El tenor espanyol Plácido Domingo ha donat positiu en el test del nou coronavirus, segons ha donat a conèixer ell mateix en un missatge publicat a les seves xarxes socials: "Sento que és el meu deure moral anunciar-los que he donat positiu en Covid-19, el coronavirus".

"Vaig experimentar símptomes de febre i tos, per la qual cosa vaig decidir fer-me la prova i el resultat va ser positiu", i ha afegit que tant ell com la seva família estaran aïllats el temps que calgui i que tots gaudeixen "de bona salut".

El cantant ha pregat als ciutadans que siguin "extremadament acurats", que segueixin les pautes bàsiques rentant-se les mans amb freqüència, mantenint-se almenys a 1,5 metres de distància dels altres, fent tot el possible per evitar que el virus es propagui.

"I, sobretot, quedin-se a casa si poden! Junts podem combatre aquest virus i detenir l'actual crisi mundial, per la qual cosa esperem poder tornar a la nostra vida diària normal molt ràpid", i conclou instant els seus lectors a seguir les pautes i regulacions dels governs locals per mantenir-se segurs i protegir a la resta.