L'artista lladonenc, Jordi Mitjà dissenyarà el cartell de les Festes de la Santa Creu de Figueres, que tindran lloc del 25 d'abril al 3 de maig. L'obra de Mitjà està reconeguda a nivell internacional. Actualment, Mitjà exposa una no retrospectiva a la nova Fabra i Coats de Barcelona, amb el títol, 'Succeeix cada dia'. Es pot visitar fins el 26 de juliol. L'exposició és la primera que s'ha exposat al nou centre de cultura. La mostra és una àmplia panoràmica de la trajectòria de l'artista, a través d'obres històriques.

Mitjà, nascut a Figueres el 1970, es va formar a l'Escola d'Art d'Olot. El seu treball, totalment heterogeni parla de les problemàtiques socials o qüestiona aspectes sobre l'individu i l'art. Ha participat en les exposicions inaugurals del Bòlit Centre d'Art Contemporani de Girona i del Canòdrom de la Meridiana de Barcelona. La seva obra es troba en col·leccions públiques com el museu de l'Empordà, la mediateca de la Fundació La Caixa, el MACBA o el Centro Gallego de Arte Contemporáneo.

De les seves darreres produccions en destaquen exposicions individuals a la Fundació Suñol (Barcelona), l'Espai 13, la Fundació Joan Muró, Fondazione Zimei (Pescara), CAM2 (Madrid) i Ex-Teresa Arte Actual (Ciutat de Mèxic)