La vila de Peralada acollirà, el proper diumenge 15 de març, la 35a edició de la tradicional Gran Cavallada de Peralada, que ja s'ha convertit en un clàssic del sector.

Com ja és de costum, l'acte atraurà diversos genets i grups de cavallistes de tot Catalunya i, en especial, els de l'Alt Empordà i la Comarca de Girona. Aquesta activitat ja ha esdevingut també un clàssic dins del calendari de festes de tota la comarca.

La concentració es fa ben d'hora, a partir de les 10 del matí, a l'entrada del poble. La desfilada pel centre històric comença a les dotze del migdia, on s'hi podran veure genets de totes les edats, a cavall o carruatge guarnits amb les millors gales.

A l'acte també hi participaran els representants del pubillatge local i la Pubilla Comarcal de l'Alt Empordà. La cavallada finalitzarà amb el dinar de germanor i el ball de cloenda amenitzat per Jordi Rubau, en el Centre Social del municipi.

La Cavallada de Peralada compta amb la col·laboració de molts comerços, entitats i persones que aconsegueixen que, any rere any, aquesta festa sigui un èxit de participació.