Els Entramuntanats de Barcelona ja tenen a punt el sopar del mes de març. Serà el primer sopar de maridatge cuinat pel xef i restaurador rosinc Carles Roig (Restaurant Can Cervera), acompanyat amb els vins del Celler Hugas de Batlle de Colera.

El sopar té lloc aquest dimecres, 4 de març, al Restaurant El Bosc de l'Hotel Barcelona 1882 i ja és el tercer de tot un seguit d'àpats que oficiarà cada mes un prestigiós cuiner empordanès al Cap i Casal. Aquests sopars neixen amb intenció de convertir-se en un referent de la cuina empordanesa a la capital de Catalunya. Carles Roig, del Restaurant Can Cervera de Roses, és el xef elegit pel casal empordanès per oficiar el primer sopar de maridatge. El preu de tot el menú serà de 38,00 € per a socis de l'associació i de 48,00 € per a no socis.

Des de 1994

Entramuntanats és una Associació d'Empordanesos a Barcelona. S'entén com un casal, una mena d'ambaixada empordanesa sense afany de lucre al Cap i Casal que recull la tradició històrica de l'Ateneu Empordanès, que es remunta a principis del segle XX (1916-1936), i que va tenir una ingent activitat cultural i de difusió dels valors empordanesos per la seva època. Avui, l'associació està formada per alt empordanesos que per diferents motius (personals o professionals) resideixen a Barcelona, però que no volen perdre el lligam amb els seus orígens i al mateix temps promocionar els valors i les peculiaritats de l'Empordà i de l'esperit entramuntanat.