03 de març de 2020
03.03.2020
Figueres

La Cate de Figueres estrena un documental sobre la vida de Paramahansa Yogananda

Reconegut com una de les personalitats espirituals més influents de l'època contemporània és autor del best-seller, 'Autobiografia d'un Iogui'

02.03.2020 | 19:42
Paramahansa Yogananda

Figueres projectarà la pel·lícula Awake, la vida de ParamahansaYogananda, aquest dissabte a les set de la tarda a l'espai La Cate, amb motiu del Centenari de l'arribada a Occident de Yogananda, un gran savi de l'Índia, conegut principalment per haver estat el precursor del ioga a occident.

ParamahansaYogananda és reconegut com una de les personalitats espirituals més influents de l'època contemporània. És autor del best-seller, Autobiografia d'un Iogui, traduït a cinquanta idiomes i del qual s'han venut milions d'exemplars. Va ser fundador de l'Organització Self Realization Fellowship (S.R.F) a Los Ángeles (Califòrnia), i Yogoda Satsanga Society of India (Y.S.S) a l'Índia. Va fomentar la pràctica de la senzillesa en el viure i la noblesa en el fet de pensar, i difondre un esperit de confraternitat entre tots els pobles. Entre altres pràctiques de mediació va ensenyar l'antiga i sagrada ciència de Kriya ioga per ajudar les persones a trobar un estat de comprensió envers elles mateixes. Durant aquest any, amb motiu del Centenari de la seva arribada a occident, els seus centres de meditació oferiran diferents actes per celebrar-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook