25 de febrer de 2020
25.02.2020
Figueres

Conxi Molons impulsa uns tallers temàtics de fotografia

El primer l'imparteix el 28 de març al castell de Sant Ferran a Figueres i aprofita l'encant de l'espai

24.02.2020 | 19:31
Conxi Molons, amb alguns dels seus alumnes.

Fa un temps que la fotògrafa Conxi Molons organitza cursos i sortides d'iniciació a la fotografia al seu estudi a Figueres. La bona acollida que ha aconseguit li ha fet fer un pas més i organitzar tallers temàtics vinculats a algun espai amb encant. La primera cita serà el 28 de març i l'indret escollit és el castell de Sant Ferran de Figueres, la fortalesa més gran d'Europa i un dels espais més singulars i poc coneguts de la ciutat.

«El castell dona molt de joc en l'aspecte fotogràfic i els assistents podran aprendre, a partir d'una arquitectura molt fotogènica, a treballar amb la llum, a enquadrar...», explica Molons, qui, a més, els farà una petita pinzellada sobre la història del monument. El taller, que començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins a dos quarts de dues del migdia, està pensat per a un grup reduït, quelcom que ajudarà a oferir una atenció més personalitzada. A més a més, el taller inclourà un esmorzar a la cantina del castell i, qui ho desitgi, pot quedar-se a dinar per seguir parlant sobre fotografia.

Material necessari

Per participar en aquest taller, Conxi Molons explica que no és necessari cap equip fotogràfic específic però recomana portar una càmara digital o analògica, amb opció de manual; objectiu angular i teleobjectiu mitjà per a detalls i un trípode. Molons assegura que cada vegada hi ha més gent jove que se sent atreta per la fotografia. «Els joves, malgrat que els agrada fer fotos amb el mòbil, tornen a comprar-se màquines per poder fer sortides», reconeix.

Aquest taller al castell serà el primer de més propostes. A banda dels cursos al seu estudi tant per a grups com individuals, Conxi Molons té previst impartir un taller d'iniciació de vuit sessions a Pau i al maig un altre a La Cate. A més, també té previst coordinar alguna sortida fotogràfica de cap de setmana per l'agència de viatges Kuoma Travel. Per obtenir més informació es pot consultar al web conximolonsfotograf.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook