El proper dissabte 29 de febrer, el Teatre Municipal de Roses acull la representació de l'obra "Això ja ho he viscut", dirigida per Sergi Belbel, l'obra tracta l'estrany fenomen del "Déja Vu" , la sensació d'haver viscut anteriorment una situació desconeguda fins aquell moment.

"Això ja ho he viscut" va ser escrita el 1937 per J.B.Priestley. Tracta, com el seu mateix títol suggereix, d'una de les sensacions més estranyes i enigmàtiques que ens passen al llarg de la vida: l'anomenat "Déja Vu", una sensació que fa trontollar la temporalitat lineal, "cronològica", dels fets que vivim i que, tot i les explicacions científiques del fenomen, pot causar-nos angoixa i inseguretat.

A l'obra Priestley, sis personatges en una pensió rural dels prats de North York, al nord d'Anglaterra, lluny del brogit de la ciutat, es troben de cop immersos en un trasbals inesperat quan un hoste, un home estranger amb un aspecte excèntric, els adverteix que aquell serà l'escenari d'una horrible desgràcia en un futur immediat perquè ell ja ho ha viscut.

A partir d'aquí, s'encadenaran els fets en una espiral que es balanceja constantment entre la realitat i el somni, el present i el futur anunciat, la ciència i la malastrugança, i finalment, entre l'acceptació de la desgràcia i les ànsies desesperades dels personatges per canviar el seu futur.

Els intèrprets de l'obra són: Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Roc Esquius, Carles Martínez, Lluís Soler. Les entrades es poden adquirir a www.rosescultura.cat o a la taquilla del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici.