El proper dissabte 14 de març, de les 11h a les 14h, a l'Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries s'impartirà un taller d'introducció a la il·lustració científica, una disciplina pont entre art i ciència. Serà un taller amb formació teòrico-pràctica, ja que en aquesta disciplina cal tenir en compte criteris compositius i estètics però també el rigor científic a l'hora de representar objectivament i amb exactitud l'objecte, bé sigui animal, planta, etc.

El taller estarà dirigit per el dibuixant Jordi Jover, que es dedica a aquesta disciplina des de 2016 i que ha estat l'autor de les il·lustracions de la guia d'ocells del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, entre d'altres treballs.

L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Els assistents hauran de portar material propi, que se'ls especificarà en fer la inscripció. L'edat recomanada és a partir de 16 anys, tot i que també s'admetran a nois i noies més joves que tinguin passió pel dibuix.

Amb aquest taller, l'Ecomuseu-Farinera, clourà les activitats que ha desenvolupat a l'entorn de l'exposició "L'art de la ciència. Jordi Sabater Pi". La mostra, plantejada sobre si aquest científic és molt més que el descobridor d'un animal "mediàtic", es pot veure fins el 29 de març i de forma gratuïta al museu.