Vila-sacra ha participat aquest dissabte passat a l'acte de presentació de les passions que formen part de la Federació Catalana de Passions. Actualment la passió de Vila-sacra és la única de les comarques gironines que en forma part. A la Federació estan representades les passions de Cervera, Esparraguera, La Cava, Llinars del Vallès, Mataró, Olesa, Ulldecona, Vila-sacra, Vilalba dels Arcs i Vilassar de Mar. També van estar presents a l'acte representants de l'associació Cos de Portants de Sant Crist de Sant Vicenç dels Horts, entitat que s'espera entrarà a formar part de la Federació.

L'alcaldessa de Vila-sacra Maria Corbairan i el president de la Passió de Vila-sacra Jaume Amorós van assistir a l'acte que va tenir lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat amb la presència del president Quim Torra, la Consellera de Cultura de la Generalitat Mariàngela Vilallonga i de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat Maria Àngels Blasco, entre altres autoritats.

L'acte ha donat el tret de sortida de la temporada 2020 que comença el març. La passió de Vila-sacra serà els dies dies 5 i 13 d'abril a l'església.