El documental 'Los discipulos Marcel Duchamp' produït i dirigit per Josep Pérez viatja a New York. La pel·lícula es projectarà en el BeBop Channel Content Festival 2020 de Harlem entre el 4 i 7 de Juny.

El BeBop Channel Content Festival és la primera edició del festival associat a un canal de comunicació local de la ciutat de Nova York que ha seleccionat diferents treballs, entre ells aquest treball del director empordanès, un film de producció cent per cent gironina sobre el món de la performance enregistrat al Festival també gironí de La Muga Caula, de Les Escaules a l'Alt Empordà.

El festival 2020 tindrà lloc a diversos llocs de Harlem durant un període de quatre dies al juny, incloent-hi esdeveniments a l'aire lliure i projeccions al cor de la "Meca". L’edifici d’oficines Adam, Clayton Powell Jr., Imagine i Paris Blues són només alguns dels recintes seleccionats del festival. Les pel·lícules seleccionades apareixeran també al canal BeBop i les seves plataformes associades.

El documental ja va guanyar l'agost passat el Primer Premi al Millor Documental al Festival Internacional de Cinema de la Cerdanya. També el novembre passat es va obtenir el premi al Millor Documental d'Arts en la 36a edició del Festival Internacional de Cinema de Bogotà.