El grup de música d'arrel Criatures, format pel figuerenc Ivó Jordà a la gralla i Marçal Ramon a l'acordió diatònic, estrena nou videoclip del senzill "Terra", aquesta vegada en format quartet, amb l'acompanyament d'Iu Boixader al contrabaix i Marc Vall a la percussió.

Ara fa un any, el grup va treure el primer videoclip d'aquesta cançó inclosa al CD Praxinoscopi. En la versió que ara fan pública, però, es pot veure el primer dels vídeos gravats en directe el mes de gener a Celrà.

A dia d'avui, els figuerencs són uns dels grups finalistes al millor disc de folk als Premis Enderrock pel seu últim treball, Praxinoscopi. Després de dues voltes de votació popular, es plantem a la final dels Premis Enderrock per votació popular. Fins aquest diumenge 23 de febrer es pot votar per ells a través del link www.enderrock.cat/votaciopopular

La gala d'entrega de premis tindrà lloc a l'Auditori de Girona el dijous 5 de març i s'emetrà en directe al Canal33 i a la Xarxa de TV Locals.

Nou espectacle

Paral·lelament, Criatures fa uns mesos que treballa en un nou espectacle on el format quartet (gralla, acordió diatònic, contrabaix i percussió) és el protagonista. Aquest nou espectacle veurà la llum el proper 13 de març a l'Auditori Caputxins de Figueres i està dirigit pel director i productor de directes Abel Coll.