El Barceloní Txabi Franquesa serà dissabte dia 1 de febrer a partir de les 22 h a la Sala Municipal de Castelló d'Empúries presentant el seu monòleg "Parlant amb Franquesa". L'espectacle, d'una hora i mitja de durada, fa un resum dels últims anys de la seva carrera explicant experiències, vivències, reflexions i anècdotes diverses.

Franquesa ha treballat com a actor, còmic, presentador i guionista però destaca la seva trajectòria professional com a monologuista, és un habitual del programa El Club de la Comedia. També ha participat en diversos projectes de televisió i ha dirigit i presentat espectacles com "la cocina de los monólogos".

"Parlant amb Franquesa" és un espectacle gratuït, però que proposa la taquilla inversa. Aquest sistemaconsisteix en què l'espectador fixi de manera voluntària el preu de l'entrada, una vegada acabat l'espectacle, decidint quant vol pagar (incloent-hi l'opció de "no pagar res", en el cas que les possibilitats econòmiques de cadascú no ho permetin, o de no haver quedat satisfet amb l’espectacle). Els diners de la taquilla inversa es destinaran íntegrament a la contractació de més espectacles dins de l’àmbit artístic i cultural.

La nit acabarà amb una sessió musical a càrrec de "DJ Radio cassette" Carles Pujol i Josep Serra que tancaran la vetllada amb èxits dels 80 i 90 però també punxaran alguns temes del s XXI.