La Junta del Cor Gospel de Girona han estat convidats per l'Ajuntament de Vilamalla a oferir una actuació aquest dissabte a les 6 de la tarda, amb motiu de la festa major d'hivern. La proposta musical tindrà lloc al centre cívic Sant Vicenç coincidint amb el primer dia de la celebració de l'onomàstica del patró del poble, sant Vicenç.

El Cor Gospel Girona és una formació veterana. Formada el 2004 de la mà d'Alberto Salomone, ara fa cinc anys Xavier Thió va prendre el relleu. Amb ell, els integrants van aconseguir recuperar les quatre cordes i fer un repertori especial més d'acord amb el gòspel espiritual i contemporani. No és la primera vegada que a Vilamalla actua un cor, tal com ha explicat el regidor de Festes, Pere Teixidor. De fet, fa poques setmanes va tenir lloc una trobada de corals promoguda per la coral de Vilamalla i el mateix Ajuntament.

Actuació de La Selvatana

Actuació de La SelvatanaL'actuació d'aquest cor de gòspel s'integra dins un conjunt de propostes musicals, principal puntal d'aquesta edició de la festa major. Així, dissabte a la nit, després del sopar promogut per l'associació que gestiona el centre cívic, hi haurà ball amb el duet Almadrava. L'endemà diumenge, a banda de l'habitual pica-pica a la plaça de la Font, just després de l'ofici solemne, tornarà a visitar Vilamalla una orquestra ben coneguda pels veïns, la Selvatana. Aquesta veterana formació musical visita any rere any el poble portant els seus ritmes i la seva professionalitat. Així, està previst que en formació de cobla acompanyin l'ofici solemne a l'església. Tot seguit, tocaran una selecció de sardanes a la plaça de la Font i, a partir de les 6 de la tarda, interpretaran un concert i un ball de fi de festa, al mateix centre cívic.