Llers és un dels pobles de la comarca que arrenca l'hivern i l'any amb molt dinamisme. Ho fa amb un cartell de festa major farcit d'actuacions musicals, un punt que l'Ajuntament ha volgut reforçar en aquesta edició, tal com confirma la regidora de Cultura, Maite Oliva. A més a més, afegeix, s'ha buscat la implicació del jovent i seguint els seus suggeriments divendres a la nit, primer dia de la festa, es pot veure Lildami en concert.

Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantant de trap català de Terrassa. Des que va ser seleccionat per la final del Sona 9 el 2017, ha anat pujant en popularitat, i s'ha unit a dos altres artistes: el Sr. Chen i la vocalista Emotional Goku. Una de les seves cançons més escoltades és «Pau Gasol». L'actuació de Lildami arrencarà a dos quarts de dotze de la nit, al pavelló, i l'acompanyarà el Dj Radar Beat.

Dins aquesta voluntat de potenciar la música, dissabte a la mitjanit actua Banda Neon i, tot seguit, segueix la gresca amb una disco mòbil. La música no s'atura diumenge amb la presència dels Cantaires de Llers durant l'ofici solemne així com les sardanes, el concert i el ball de fi de festa de la mà de l'orquestra Selvatana. En tots ells, s'instal·lar un Punt Lila contra el sexisme.

La festa major, però, està pensada per a tothom. Així, la tarda de dissabte, Fefe i Cia distrauran els més petits amb un farcell de jocs tradicionals i una animació, al centre recreatiu. No faltarà tampoc el futbol i un campionat de partides ràpides d'escacs.