18 de desembre de 2019
18.12.2019
Figueres

L'Institut Muntaner de Figueres presenta el memoràndum del XVI Premi Maria Àngels Anglada

Aquesta edició recull l'acte de lliurament del guardó a Joan-Lluís Lluís per la novel·la 'Jo soc aquell que va matar Franco'

18.12.2019 | 10:12
L'Institut Muntaner ha presentat el memoràndum

La sala d'actes de l'Institut Ramon Muntaner ha acollit la presentació del memoràndum del XVI Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada, certamen literari que organitza l'institut i que enguany va premiar el llibre 'Jo soc aquell que va matar Franco', de l'escriptor Joan-Lluís Lluís. Aquesta edició recull l'acte de lliurament del guardó a Joan-Lluís Lluís per aquesta novel·la.

En el decurs de l'acte el filòleg Jordi Pla i l'historiador Alfons Romero ha llegit a ponència "Una agosarada acció cultural als anys vuitanta", sobre la col·laboració de Rafael Pascuet i Maria Àngels Anglada a les publicacions culturals Hora de Llibres i Papers Empordanesos.

Jo soc aquell que va matar Franco de Joan-Lluís Lluís (Perpinyà, 1963) va obtenir, el passat 17 de juny, el Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada a obra publicada que promou l'Institut Ramon Muntaner, de Figueres, amb la voluntat de contribuir al foment de la literatura catalana, refermar la projecció cívica i cultural de l'institut i enaltir la memòria de l'escriptora Maria Àngels Anglada (Vic, 1930 - Figueres, 1999), que va ser professora del centre. L'acte s'ha fet aquest dimats al vespre a l'Institut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook