Mollet de Peralada celebra aquest cap de setmana la festa de Santa Llúcia amb actes molt populars. Aquest dissabte s'obre l'activitat festiva amb la novena edició del playback, que tindrà lloc a les set de la tarda, organitzat per la comissió de festes i la gent del poble. A dos quarts de deu vespre, hi haurà un sopar popular. Cal inscriure'l prèviament al bar del Centre Cívic. La nit continuarà amb la música del Dj Montes.

L'activitat es reprèn el diumenge al migdia amb missa i ofici i concert i tot seguit audició de sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera. «Aquest any tindrem un concert i ball amb una molt bona orquestra, La Saturno, que creiem que serà un bon final de festa», destaca l'alcalde del municipi, Josep Cristina. El concert està previst a partir de les cinc de la tarda.

Preparatius de Nadal

L'Ajuntament combina els preparatius de Santa Llúcia amb els de les activitats de Nadal que es viuran els propers dies al municipi. Les festes nadalenques s'iniciaran el dia 25 de desembre a partir de les onze del matí: «Obrirem l'església i la mainada i també els més grans cantaran nadales i recitarem poemes», assenyala l'alcalde. La festa s'acabarà amb la tradició de fer cagar el tió per part dels més petits del poble, «amb tots els veïns que ens vulguin acompanyar».

La programació d'actes nadalencs es tancarà el 5 de gener amb una gran cavalcada de Reis, que tindrà lloc a les set de la tarda i una gran Quina a les deu de la nit, al centre cívic, amb grans premis per als participants.