La banda de hard rock i metall, Noctàmbuls actuarà el proper dissabte dia 7 a la Farra Jove de Viladamat. El concert, a on també hi participen: Panxuts Beerband, Cendres, Hard Buds i DJ. Barrufet, començarà a les 23.30 i Noctàmbuls hi presentarà el seu segon disc "Torres d'Ivori" (Rock CD Records, 2019).

El grup amb components de Vilanova, Cubelles i El Vendrell i fundat el 2012 versionant temes dels Empordanesos Sangtraït, va debutar el 2016 (Picap) amb un disc amb el mateix nom del grup, van fer concerts per tot Catalunya amb una bona acollida i es va editar amb el segell Soul Stealer Records al Japó.

El nou treball conté 12 cançons en català amb influències de les bandes clàssiques del Hard Rock i del Metall, amb l'esperit underground i del rock progressiu,i amb la intenció sempre d'innovar. Compta amb les col·laboracions del músic japonés Yuji Miura, la cantant Elisa C. Martin i de Josep M.ª Corominas, guirarrista de Sangtraït.

Noctàmbuls són: Pep Fillat (veu), Carles "Txarli" Ruiz (baix), Arnau Carbonell (guitarra), Rafa Ballesta (bateria), Rubén Bailón i Xiscu Rubio (armonica), i el mes passat quan es va editar "Torres d'Ivori", van participar en el Festival MetalCatfest a la Sala Razzmatazz de Barcelona, a més de concerts arreu del territori català.