27 de novembre de 2019
27.11.2019

Hauser, Jamie Cullum, Paul Weller, Amaral i Bad Gyal, al Porta Ferrada del 2020

El festival posa a la venda el 28 de novembre les entrades dels primers noms confirmats per a la pròxima edició

27.11.2019 | 15:37
Hauser actuarà al Porta Ferrada

El festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha donat a conèixer els primers noms confirmats de la 58a edició que es farà l'estiu de l'any vinent. El violoncel·lista Stjepan Hauser, membre de 2Cellos, hi actuarà en un concert en solitari i únic a l'Estat. La programació inclou altres noms com Paul Weller, Jamie Cullum, Amaral i Bad Gyal, nom artístic d'Alba Farelo la cantant de músiques urbanes nascuda a Vilassar de Mar (Maresme). Aquest dijous, 28 de novembre, es posaran a la venda les entrades d'aquests primers concerts que es faran a l'Espai Port.

La 58a edició del festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) comptarà de nou amb figures internacionals. El certamen ha anunciat l'actuació del violoncel·lista Stjepan Hauser i membre de 2Cellos per al 18 de juliol. El músic oferirà el seu únic concert a l'Estat acompanyat d'una orquestra simfònica i un repertori amb temes de la música clàssica d'autors com de Txaikovski Puccini, Albinoni, Bach, Mozart, Dvorak i Chopin.

El músic britànic Paul Weller, fundador de The Jam i The Style Council, oferirà un concert el 10 de juliol. La seva trajectòria musical va des del moviment mod fins al brit pop, passant pels sons sofisticats i el necoclassicisme dels seus últims treballs.

Després de l'èxit del 2017, Cullum tornarà a trepitjar l'escenari del Porta Ferrada l'11 de juliol. El concert inclourà composicions pròpies, versions i improvisacions amb el seu segell únic.

La nova programació també inclou un concert de la banda de Saragossa formada per Eva Amaral i Juan Aguirre, Amaral. El seu estil independent es mou entre el pop i els sons alternatius. El concert, el 15 d'agost, forma part de la gira Salto al Calor.

Per últim, el festival ha anunciat un concert de Bad Gyal (nom artístic d'Alba Farelo de Vilassar de Mar (Maresme) que debutarà al Porta Ferrada a ritme de músiques urbanes com el trap i reggaeton amb alguns dels seus temes que l'han fet destacar en l'escena musical del moment.

Les entrades dels concerts es posaran a la venda aquest 28 de novembre a les deu del matí al web del festival. Les actuacions seran a l'Espai Port.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook