La festa Major de Borrassà per honorar a Sant Andreu es fa aquest dissabte dia 30 i el diumenge 1 de desembre. La celebració omplirà d'activitats festives el poble per fer les delícies tant de petits com de grans.

L'activitat comença el dissabte amb una jornada d'inflables i, a la nit, s'ha previst la Festa Jove on la música i la gresca acompanyaran la vetllada de la mà del grup Poker, que, un any després, tornarà a actuar al poble.

L'endemà, diumenge, l'orquestra Internacional Maravella agafarà el relleu musical. La formació serà l'encarregada d'acompanyar l'Ofici solemne que començarà els actes festius dominicals, a l'església de Sant Andreu, i continuarà amb la interpretació de dues sardanes i, a la tarda, amenitzarà el concert i el ball de fi de festa. També està previst que hi hagi servei de bar.

Borrassà es manté en constant activitat i ja s'ha sumat també als actes de la Marató per recaptar fons. Amb el títol Borrassà es belluga amb la Marató, van haver-hi activitats amb judo i diverses modalitats de ball programades, juntament amb un dinar solidari al qual es van inscriure uns 250 comensals. En conjunt s'han recaptat 2.000 euros que aniran a benefici de les malalties minoritàries.