L’Elenc Santperenc estrena aquest dissabte al centre cívic de Sant Pere Pescador la comèdia Tics Tocs, una obra de l’humorista francès Laurent Baffie adaptada per Josep Pagès, dirigida per Maribel Olmos i interpretada per sis personatges, cadascun amb el seu particular trastorn obsessiu compulsiu (TOC). Tots ells coincideixen a la consulta d’un psquiatre, una eminència, l’únic que pot ajudar-los a resoldre els seus problemes. L’acció es descontrola quan resulta que el psiquiatre no arriba a temps a la consulta i ells mateixos hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament en una divertida teràpia de grup.

El 2017 es va estrenar als cinemes Toc Toc, adaptació de l’obra de Laurent Baffie i segons explica la directora de l’Elenc Santperenc, Maribel Olmos: «Ens va agradar la pel·lícula i vam decidir fer la nostra pròpia adaptació».

Dues obres en un any

L’Elenc Santperenc viu aquest any amb intensitat i aquesta és la segona obra que estrena després de Noietes,una adaptació d’El florido pensil, un text que en un to desenfadat evoca l’educació de diverses generacions de la postguerra, en aquest cas la de les dones, criades per ser bones mestresses de casa, esposes fidels i mares.

«Volíem que tots els actors de la companyia, una quinzena en l’actualitat, poguessin actuar aquest any, i per això hem tirat endavant amb una segona obra», apunta Olmos. Tics Tocs es podrà veure a Sant Pere Pescador en quatre funcions. El 23 de novembre, a les nou del vespre, el dia 24 a les sis de la tarda i el 29 i 30 de novembre a les nou del vespre.