El cicle del «Sunset Music» de l'Hotel Spa Terraza ha programat aquest dissabte a tres quarts de deu del vespre l'actuació d'Ismael González. El cantant extremeny establert a Barcelona arriba a Roses en plena gira Resiliencia Tour 2019.

Després de l'èxit de la seva anterior gira de concerts en directe, denominada amb el títol del seu anterior treball discogràfic, Ahora soy, Ismael González i la seva banda presenten ara un nou espectacle amb motiu de la recent publicació del seu nou treball discogràfic sota el títol de Resiliencia.

«No és fàcil viure d'això; és molt important tenir coratge i tocar el cor de les persones; a més per descomptat de donar sempre el 200%», afirma el mateix Ismael, que no és la primera vegada que actua a l'Hotel Spa Terraza, on sempre ha viscut una connexió especial amb el seu públic.

El concert d'Ismael González és gratuït amb consumició obligatòria. S'inclou dins el cicle «Sunset Music», que enfila la seva recta final amb l'actuació d'Emilio Sánchez i els Sons de Cuba el proper 16 de novembre.