Tres museus del centre de Figueres participaran en una activitat conjunta que se celebrarà dissabte 9 de novembre a les 4 de la tarda. Girarà entorn al Dalí jove i es titularà Som Dalí, Som Museus, Som Empordà. Consistirà en un itinerari guiat per la joventut de Salvador Dalí a partir de les col·leccions del Teatre-Museu Dalí, el Museu de l’Empordà i el Museu del Joguet de Catalunya. La proposta, d’una durada de dues hores, finalitzarà amb un tast de vins de l’Empordà amb la sommelier Laura Masramon, per al qual comptarà amb la col·laboració de la Ruta del Vi i la DO Empordà.

És la tercera vegada que els tres museus figuerencs organitzen una activitat de forma conjunta. La participació en les edicions anteriors s’ha valorat molt positivament. L’acció s’emmarca en la quarta edició de la campanya Som Cultura que promou el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de les institucions culturals de comarques gironines. L’objectiu és estimular l’interès tant dels habitants locals com dels visitants, donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges, sorprendre amb propostes culturals innovadores i, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

L’activitat té un cost de 5€ (inclou l’entrada als tres museus, la visita guiada i el tast de vins) i té una durada aproximada de dues hores. Les places són limitades. És imprescindible reservar al 972 504 585 o a reserves@mjc.cat