30 de octubre de 2019
30.10.2019
Figueres

Les 'Microaccions per amor' tornaran a espais singulars de Figueres

La Nau Oliva, juntament amb l'Ajuntament de Figueres, ompliran la ciutat de representacions escèniques de petit format

30.10.2019 | 13:32
Mundo Chillón tancarà el festival

Microaccions per amor, consolidat com "el festival escènic de petit format" de la ciutat, seguirà oferint les ja conegudes representacions de curta durada i per a un públic reduït, en espais singulars de Figueres el proper 14 de desembre.

Després de l'èxit de les anteriors edicions, La Nau Oliva, juntament amb l'Ajuntament de Figueres, tornen a apostar de nou per aquest format.

Es podran veure 4 obres, que es donaran a conèixer molt aviat, en 4 espais singulars i l'entrada serà 100% gratis. Cadascuna de les obres es representarà en un espai diferent simultàniament, amb passes regulars cada 40 minuts, entre les 17 i les 21 h. Per tant, cada obra es repetirà 6 vegades a cada espai amb l'objectiu que el públic pugui fer la ruta i gaudir de totes les obres.

Els espais triats per aquesta edició seran: Una sala de la Casa de la vila, l'església de Sant Josep,
un espai expositiu del Museu de l'Empordà i el Refugi antiaeri de la Guerra Civil.

Una nit per amor amb€ Mundo Chillón & Friends

Un espectacle molt especial, a càrrec dels versàtils Mundo Chillón  acompanyats per El niño de la hipoteca i Ferran Exceso, tancaran aquesta edició del festival "Microaccions per amor" a la sala
La Cate, a les 22:30 h.

Mundo Chillón és una caricatura de la realitat que mostra més que la pròpia realitat. És un món amb referències a l'esperpent de Valle-Inclán i a l'humor absurd d'Azcona i José Luís Cuerda, una paròdia del "chic". Són estils musicals de tota la vida que les modes han ignorat i punts de vista que el pensament únic arracona. Les seves in8luències van des de Kiko Veneno o George Brassens a Goran Bregovich, Kevin Johansen, Bersuit Bergarabat i el Selu de Cádiz. Contradictori i sorprenent, a vegades aspre i amb estries, no apte per al que es- peri que li serveixin tot predigerit, plasti8icat i amb una sola interpretació possible. És la ironia que tot ho tenyeix, des dels temes més explosius a les re8lexions més profundes. Un re8lex oníric, vibrant, curiós, irònic, elegant, decadent, sarcàstic, contradictori, tendre i visceral de vostè mateix. L'espectacle està garantit!!! La venda d'entrades a: www.entradium.com/events/chillon

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook