29 de octubre de 2019
29.10.2019
Roses

Joan Chamorro actua amb New Quartet a l'Hotel Spa Terraza de Roses

Dissabte també s'ha programat a Rita Payès, una jove promessa del jazz, cantant i trombonista

28.10.2019 | 19:10
El New Quartet de Joan Chamorro

L'Hotel Spa Terraza de Roses proposa una immersió jazzística, aquest cap de setmana llarg. Així, divendres ha programat l'actuació del contrabaixista Joan Chamorro juntament amb «tres joves talents del jazz català» que integren el New Quartet: Alba Armengou, a la veu i la trompeta; Èlia Bastida, a la veu, violí saxó tenor i Carla Motis, a la guitarra. Dissabte serà el torn de la música de Rita Payès. Els dos concerts es faran a tres quarts de deu del vespre, són d'entrada gratuïta, amb consumició obligatòria, i es faran, per primer cop, en un espai nou de l'hotel, ubicat al primer pis, pensat per a esdeveniments i congressos.

L'actuació de divendres, inclosa dins el cicle Sunset Music, és molt esperada per la qualitat de Joan Chamorro i de les integrants del New Quartet, a les quals ja s'ha pogut escoltar en altres ocasions.


La cantant i trombonista, Rita Payès.

Rita Payès, una jove promesa

Després d'aquest concert, dissabte serà el torn de Rita Payès, integrant també de la Sant Andreu Jazz Band de Chamorro, acompanyada de Joan Fort i Giusepe Campissi. Es preveu que aquest sigui un concert espectacular ja que Payès, cantant i trombonista, té un talent natural. Nascuda a Vilassar de Mar fa just vint anys, ha viscut la música des de ben petita i amb molta intensitat. Era el juliol del 2013 quan va entrar a formar part de la Sant Andreu Jazz Band sota la direcció de Chamorro. Des d'aquí, ha actuat a diferents festivals com el de Jazz de Barcelona i ja ha enregistrat alguns discos. El darrer fet amb la seva mare, l'experimentada guitarrista de clàssic Elisabeth Roma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook