El Teatre de Roses acull, el mes de novembre, una nova edició d' Un somriure contra la leucèmia, que en aquesta ocasió comptarà amb l'humorista Tomás García que acaba d'estrenar l'espectacle El humor es Cultura. L'acte se celebrarà el 16 de novembre, en dues funcions, a les 10 i a 2/4 d'11 de la nit, promogut pel rosinc Alfons Eros i a benefici de la Fundació Josep Carreras.

Venda d'entrades

La venda d'entrades es fa a la Llibreria Mas Blanch, Perruqueria Eros, a la taquilla del teatre i a través de la web rosescultura.cat. El donatiu és de 15 euros, de forma anticipada, i el mateix dia de 18 euros. Es pot reservar l'entrada a través del telèfon 660 305 008 (Alfons).

Tomás García estudiava Periodisme a Màlaga quan es va presentar a un concurs de monòlegs universitaris i la seva vida va canviar per sempre. Des d'aquell dia ha pujat a més de 1.000 escenaris diferents interpretant els seus propis textos. El 2017 realitza la gira de Monòleg 100% amb Dani Rovira, a més arriba ja a milions de visites amb els seus vídeos virals per a Facebook i YouTube.