El Bar Restaurant Medusa, ubicat a la Platja de les Barques de L’Escala, acull aquest divendres el concert íntim de De La Carmela. L’espectacle començarà a les 21:30 hores i l’experiència musical es complementarà amb la proposta gastronòmica del restaurant. El preu serà de 25 € per persona i inclourà l’entrada al concert i el sopar amb beguda inclosa. Degut a l’exclusivitat de l’esdeveniment és necessari reservar prèviament trucant al 872 98 42 09.

De La Carmela és un duet format per Daniel Felices, guitarrista, compositor i cantant del grup D'Callaos i Queralt Lahoz, vocalista i compositora de Pokas Luzes. Dins el seu univers sonor conflueixen diferents estils com el bolero, el flamenc, el tango o la cançó d'autor. Un repertori heterogeni on recuperen cançons d'intèrprets tan dispars com Mercedes Sosa, Diego el Cigala, Manuel Molina o Toni Zenet. La seva proposta és un viatge ple d'emocions, una bonica lluita entre l'alegria i la nostàlgia. Una oda a l’elegància, la bellesa i la sensibilitat amb un talent extraordinari.

El duet de Santa Coloma de Gramenet ja ha actuat en altres ocasions al Medusa, aconseguint sempre un ple absolut i la total admiració del públic. A part d’aquest concert íntim, cada diumenge al migdia es fa el Vermut Musical amb una programació plena d’artistes consolidats. La música no és l’únic art que es respira en el local sinó que les parets d’aquest serveixen de suport per a diferents exposicions itinerants. D’aquesta manera la direcció del Medusa continua apostant per enriquir l’oferta cultural de L’Escala accentuant els mesos fora de la temporada d’estiu.