Les escoles gironines han començat a visitar aquest dimecres el muntatge 'Correu Brossa', que s'inclou a la programació del festival Temporada Alta. La mostra està formada per diversos espais i la majoria dels objectes són fruit del procés creatiu que han fet els alumnes de cinquè de primària de les escoles de l'Esculapi de l'Escala (Alt Empordà), la Farga i el Gegant del Rec de Salt (Gironès).

Durant el curs passat els nens van rebre una caixa a la classe amb material relacionat amb el poeta a partir del qual ells s'havien d'inspirar per transformar-lo. Ara, tots aquests objectes s'han organitzat en un muntatge instal·lat a la sala de la Planeta de Girona. Aquest dijous i divendres 'Correu Brossa' està obert per a les escoles i durant el cap de setmana la ciutadania podrà veure el resultat d'aquest procés creatiu.

Aquest espai convida també a reflexionar entorn a l'escola i l'ensenyament actual. 'Correu Bross'a forma part del projecte "Planters", impulsat per l'Associació Conarte Internacional, una iniciativa que promou la capacitat educativa de les arts en context escolars a les comarques gironines.