El cor jove Estem d'Acords, impulsat des del Centre d'Estudis Musicals Pep Ventura de Figueres, està cercant nous joves cantaires per integrar-se a la formació i actuar l'1 de gener a la gala-concert d'Any Nou que es farà al Teatre Municipal de Figueres. El concert, organitzat per segon any per l'agència de viatges Tourist Club 65, serà interpretat per l'Orquestra Filharmònica de Catalunya sota la direcció de Carles Coll i les entrades ja estan a la venda.

Bernat Cabrera, un dels integrants del cor jove figuerenc, explica que Carles Coll els va veure en directe durant una actuació i els va proposar participar en aquest concert tan especial que dona la benvinguda a l'any nou. «Ens va fer molta il·lusió que pensés en nosaltres», diu Cabrera, que assegura que «malgrat ser un petit canvi de repertori i que suposa un esforç extra, en tenim moltes ganes perquè mai hem actuat acompanyats d'una orquestra». Per fer-ho possible, necessiten, però, augmentar els integrants amb, almenys, vuit persones més. Cabrera assegura que no cal tenir experiència, però sí que els agradi cantar i «se sentin motivades pel repertori». Necessiten així cantaires que abracin totes les veus: soprano, contralt, baix i tenor. En aquest sentit, està previst que interpretin una sèrie de cançons «de caràcter catalanista» com ara la Santa Espina o el Cant de la senyera.

Aquelles persones que estiguin interessades a formar-ne part poden enviar un correu a estemdacords@gmail.com o trucar directament al Centre d'Estudis Pep Ventura, 972 672 027.