Participar en el procés d'elaboració d'una pel·lícula, endinsant-se en les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d'una peça d'aquestes característiques (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari, etc), és el que proposa el Taller de Cinema per a la Gent Gran. Una proposta que, a més, permet que els avis i àvies de Roses continuïn la seva formació i es mantinguin actius amb propostes culturals i que faciliten la seva socialització.

Per donar a conèixer la proposta, el proper dimecres 9 d'octubre tindrà lloc una sessió informativa a les 10 h en el Teatre Municipal, on s'explicarà el projecte i la dinàmica del curs d'enguany.

Aquesta és una activitat que cada any compta amb una excel·lent participació, i que ha permès fins al moment la gravació d'un curtmetratge ("L'ocell de plomes blaves", 2017) i d'una pel·lícula ("El gran home", 2018)). Com en edicions anteriors, el film resultant del taller que comença aquesta tardor es podrà visionar en un passi obert al públic general que es realitzarà al Teatre Municipal, un cop finalitzat el curs.

Les persones interessades que no puguin assistir a la sessió informativa del proper dimecres, poden adreçar-se a les oficines de l'Àrea d’acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania, a la Casa del Mar. L'activitat és gratuïta.