01 de octubre de 2019
01.10.2019
Roses

Roses programa actes dins la Setmana Mundial de la Lactància Materna

L'associació MaRoNes ha convidat la Doctora Carmela Baeza a parlar sobre alletament i criança

30.09.2019 | 19:41

L'Associació Marones de Roses ha programat en el marc de la Setmana Mundial de la Lactància Materna  un seguit d'activitats aquest  dissabte dia 5 al teatre municipal rosinc. L'associació fomenta i promou la lactància materna i ofereix compartir aquest fet i experiències relacionades amb la criança en general amb altres famílies de la població i voltants. 

Les activitats tindran lloc  durant tot el dia. La jornada començarà a les 10 del matí amb una xerrada sobre  La vuelta a casa: ciencia y trucos para navegar las primeras semanas de lactancia y crianza  a càrrec de la Doctora de família, IBCLC (experta en lactància materna) i escriptora del llibre Amar con los brazos abiertos, Carmela (Kika) Baeza. La xerrada donarà resposta al lema de la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2019  'Empoderem-nos, fem possible la lactància materna!'  i peticions de les sòcies i usuàries de l'associació, com l'arribada a casa, claus per facilitar l'adaptació a casa, mites, el paper de la parella, l'entorn familiar, entre d'altres.

En acabar, se servirà un petit refrigeri i es continuarà amb el visionat del documental  Fuente de vida de Gabriela Alonso Martínez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook