L'Associació Marones de Roses ha programat en el marc de la Setmana Mundial de la Lactància Materna un seguit d'activitats aquest dissabte dia 5 al teatre municipal rosinc. L'associació fomenta i promou la lactància materna i ofereix compartir aquest fet i experiències relacionades amb la criança en general amb altres famílies de la població i voltants.

Les activitats tindran lloc durant tot el dia. La jornada començarà a les 10 del matí amb una xerrada sobre La vuelta a casa: ciencia y trucos para navegar las primeras semanas de lactancia y crianza a càrrec de la Doctora de família, IBCLC (experta en lactància materna) i escriptora del llibre Amar con los brazos abiertos, Carmela (Kika) Baeza. La xerrada donarà resposta al lema de la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2019 'Empoderem-nos, fem possible la lactància materna!' i peticions de les sòcies i usuàries de l'associació, com l'arribada a casa, claus per facilitar l'adaptació a casa, mites, el paper de la parella, l'entorn familiar, entre d'altres.

En acabar, se servirà un petit refrigeri i es continuarà amb el visionat del documental Fuente de vida de Gabriela Alonso Martínez.