Melani García serà la representant d'Espanya a Eurovisión Junior 2019, que se celebrarà a Gliwice-Silèsia (Polònia) el 24 de novembre. La nena, de 12 anys, ha estat seleccionada internament per Televisió Espanyola per participar a la 17a edició del festival. la cantant estarà acompanyada per quatre coristes empordaneses: Edurne, Yara, Maria i Violeta, alumnes de l'Escola Mónica Lucena de Roses i Figueres.

Melani, coneguda ser la guanyadora de la quarta edició de La Voz Kids, ha repetit en diverses ocasions que anar a Eurovisión Junior és un dels més grans somnis de la seva vida, segons explica TVE en un dels seus comunicats sobre l'esdeveniment.

Así suena el primer minuto de "Marte" Así suena el primer minuto de "Marte"

Espanya torna al certamen 13 anys després de la seva última participació i després del triomf de Maria Isabel amb Antes muerta que senzilla, el 2004.

Melani García representarà Espanya amb Marte a la XVII edició del Festival d'Eurovisió Junior. El tema és un cant d'esperança a favor del planeta, compost i produït per Pablo Mora ( Lagarto Amarillo) al costat de Manu Chaud i amb la col·laboració de Melani.