La 27a Mostra Internacional de Films de Dones ha programat 13 directores amb els seus films en 16 poblacions de Catalunya amb un total de 17 sessions. La iniciativa de la mostra se celebra en el marc del programa 'Conegudes (també) a casa' i té el suport de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació SGAE. Com a novetat d'enguany es faran quatre projeccions a dos centres penitenciaris, a Figueres (CP Puig de les Basses) i a El Catllar (CP Mas Enric). Cada sessió comptarà amb la presència de la directora i d’una persona responsable de la Mostra per conduir el debat amb el públic.

El projecte s'ha creat amb l'objectiu d'impulsar la itinerància de les cineastes catalanes amb una selecció de sis llargmetratges i sis curtmetratges que circularà per les diferents poblacions de la demarcació de Barcelona.

Les pel·lícules que formen part del programa són 'Con el viento', de Meritxell Colell; 'El Viatge de la Marta', de Neus Ballús; 'Benidorm 2017', de Claudia Costafreda; 'Suc de síndria', d'Irene Moray; 'Penèlope', d'Eva Vila; 'Viaje al cuarto de una madre', de Celia Rico, i 'Casa de ningú', d'Ingrid Guardiola.

La iniciativa del programa s'ha dut a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació SGAE, i la col·laboració dels ajuntaments d'Igualada, Santa Coloma de Gramenet, Vacarisses, Sant Quirze del Vallès, Manresa, La Pobla de Claramunt, El Masnou, Sant Feliu de Llobregat, Sabadell, Castelldefels, Santa Margarida de Montbui, Montcada i Reixac, Vilafranca del Penedès, Vic i Berguedà.