10 de setembre de 2019
10.09.2019
L'Escala

L'Escala trasllada a dissabte la representació de l'espectacle «Solitud 360º» a l'aire lliure

S'havia previst per a aquest dimarts, dins els actes programats amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, s'ha decidit canviar-ho per les pluges

10.09.2019 | 13:20
Escena de l'espectacle.

La representació de l'espectacle Solitud 360º, que s'havia previst per a aquest dimarts a l'Escala, dins els actes programats amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, s'ha decidit passar-la a dissabte, per les pluges que estan previstes, que impossibilitarien fer tot el muntatge necessari.

Les altres activitats previstes, depenen de les condicions meteorològiques del moment en què s'han de fer. En aquest sentit, està previst que aquest dimarts, 10 de setembre, a les 12 h i a la Torre del Pedró, hi hagi l'encesa del Foc de la pau a la manera tradicional amb raigs solars.

A les 20 h, a la plaça de la Sardana, s'ha programat l'audició de sardanes a càrrec de la cobla la Principal de l'Escala.

A les 21:15 h, a la Torre del Pedró, hi haurà la lectura del Manifest per la Pau i les Llibertats, encesa i marxa de torxes, que arribarà fins a la Platja. A les 21:45 h, es preveu fer una nova lectura del Manifest a càrrec de
l'associació de la Flama del Canigó, per acabar amb una ballada de la sardana La flama de la sardana.

Aquestes activitats, en cas de mal temps se suspendrien.

Solitud 360º


L'espectacle Solitud 360º, que es va estrenar a principis d'any, coincidint amb la celebració de la primera edició de l'Escala Vila del Llibre 2019, tindrà aquest dissabte una representació extraordinària. A diferència de les representacions anteriors, que es feien dins l'Alfolí de la Sal, en aquest cas s'ha programat una representació gratuïta que es farà a l'aire lliure. Es tracta d'un espectacle en directe amb projecció d'imatges a la façana de l'Església, basat en la novel·la de Víctor Català. Es commemora d'aquesta manera també els 150 anys del naixement de l'escriptora, el dia 11 de setembre de 1869.

L'espectacle compta amb la participació de l'actriu Lila Urbano, la música en directe de Conrad Setó, fotografies de Xulio Ricardo Trigo i el mapping i muntatge d'Emiliano Castro i Marc Homar.

Acte institucional


L'Onze de Setembre, com es tradicional, hi haurà l'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, amb la participació del Cor Indika. Serà a les 11h, a la plaça de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook