El Pot Petit celebra 10 anys dalt dels escenaris amb un concert únic que només es pot veure en deu escenaris del país, entre els quals hi ha Figueres. La companyia oferirà el seu espectacle el dissabte 14 de desembre a les sis de la tarda al Teatre Municipal el Jardí. Les entrades es posaran a la venda el 12 de setembre.

Aquest concert s'emmarca dins la nova temporada d'arts escèniques que es presenta dilluns, 9 setembre, a les vuit del vespre en un acte obert a tothom a l'Auditori Caputxins. La presentació comptarà amb l'actuació al final de la companyia Llançat, que interpretarà un fragment del musical Una habitació buida, que es podrà veure el 28 de setembre al Teatre Municipal el Jardí. A l'obra hi apareix la jove actriu de Vilafant Ariadna Colomer i després de l'actuació els assistents estaran convidats a una copa de vi DO Empordà.

Dijous 12 de setembre és el dia en què es posen a la venda les entrades per als espectacles de la nova temporada i de les set de la tarda a les nou del vespre es poden adquirir a taquilla.

A partir de dos quarts de vuit del mateix dia es poden adquirir les entrades a www.figueresaescena.cat.