El penúltim dia d'Acústica es pot descriure amb una sola paraula: espectacular. A la tarda, la Rambla es va omplir de families per viure el concert del grup El Pot Petit, clarament les cançons més corejades van ser «Els pirates», «El lleó vergonós» i «El cuc poruc» entre d'altres. Tot seguit, a la balconada, l'artista emergent Sara Roy va oferir el seu repertori i algunes versions al públic que es va aplegar a la plaça Josep Pla. Pavvla i Clara Peya van actuar a la plaça de la Palmera amb una gran afluència de públic, igual que Raon Mirabet i Isseo & Dodosound a la plaça Catalunya. Però sens dubte els dos concerts estrella de la nit van ser els de la Rambla. Amb un directe impressionant Fangoria va reunir a aquest espai de Figueres moltíssims espectadors i amb fans vinguts d'arreu de l'Estat. El moment més àlgid del concert va ser quan Alaska va cantar «Ni tú ni nadie» i «A quién le importa».

Tot seguit, en aquest mateix espai, Buhos va oferir un dels seus últims concerts abasn de parar una temporada per preparar un nou disc. La Rambla va trontollar amb la gran quantitat de públic que s'hi aplegar, emplenant el passeig fins a la bandera. Cançons com «Volcans», «Connectats» o «Barcelona s'il·lumina» van fer embogir als assitents. Tot seguit, Albert Planadevall va allargar la festa a Plaça Catalunya.

18:00h - Heavy Per Xics. Rambla

El projecte impulsat pel mateix festival, tornarà a l'escenari de la Rambla per desccarregar una bona dosis de música heavy i rock on pares i fills s'ho passen d'allò més bé recordant els clàssics d'AC/DC, Metallica o Europe amb lletres del cançoner popular català.

19:30h - Orquestra Di-Versiones. Rambla

És el grup més popular de les festes majors de Catalunya. Torna a l'Acustiqueta ja transformat en un clàssic i el grup amfitrió del festival. El concert de clausura de l'Acústica que protagonitzen de manera continuada -des que van ser descoberts pel festival- ha esdevingut una cita obligada i multitudinària on els seguidors del grup i del festival s'acomiaden ballant en família fins a la següent edició.

A més:

A partir de les 18.00 h - Espai Food Trucks. Plaça Catalunya

A partir de les 18.00 h - Acústica Market. Plaça Dr. Ernest Vila