L'Hotel Spa Terraza de Roses proposa una nit d'estiu diferent aquest dissabte 31 d'agost, a tres quarts de deu del vespre, amb l'actuació de Mirla Riomar, cantant i compositora de Bahia (Brasil) que viu a Barcelona. Amb Marcel Vallès a la guitarra, oferirà dins el cicle Sunset Music un viatge musical pels principals ritmes brasilers, com la samba, la bossa nova, el choro i l'afrobrasiler (afrosambas, samba de roda, ijexá, entre d'altres).

La cantant interpretarà cançons de grans compositors com Tom Jobim, Vinicius de Moraes, Dorival Caymi, Baden Powell, Gilberto Gil, Jorge Ben o Pixiguinha.

Mirla Riomar i Marcel Vallès han actuat a la Mostra de Jazz de Tortosa 2016 i 2017, i a locals de referència de la província de Tarragona com el Keyboard Jazz Club, el Racó de la Palma de Reus i el Zona Jazz de la Torre de Fontaubella.

L'actuació s'emmarca dins el cicle Sunset Music que des del passat mes d'abril ofereix concerts de músiques del món, des del jazz fins a la bosssa nova passant pel blues i el gospel. Els concerts són gratuïts amb consumició obligatòria. El Sunset Music, amb edicions especials de jazz, continuaran els divendres. El dia 6 de setembre actuarà Frank Barnes & David Giorcelli, també a l'hotel Spa Terraza de Roses.