Aquest divendres s'inicia la celebració del poble de Vilamaniscle que s'allarga durant tres dies. Els actes d'aquest primer dia tindran lloc a la pista sala polivalent. A les vuit es farà el concurs de truites i a dos quarts de deu de la nit hi haurà sopar popular. A dos quarts de dotze de la nit la banda de versions Julay's oferirà un concert que farà «passar una bona estona amb un mestissatge festiu». Tot seguit, Dj Xavi posarà el punt i final de la nit.

Els nens, els protagonistes

El següent dia, en el mateix emplaçament, a les sis de la tarda tindrà lloc la festa infantil amb la companyia de teatre i animació infantil Més Tumacat. El grup va estar nominat als premis Arc com a millor espectacle familiar i d'arts escèniques. A les onze actuarà el grup Stop 80 i tot seguit The Leftlovers. L'últim dia a les dotze La Principal de l'Escala oferirà sardanes i tot seguit se celebrarà la musclada popular.

Mon Bonaterra, alcalde de Vilamaniscle, diu que «volem manifestar que ens agrada ser un poble petit i que és un orgull. És una festa molt veïnal».