Durant la Festa d'Estiu de Llançà, hi ha una gran quantitat i varietat d'actuacions musicals, això és perquè, tal com diu Elsa Rodríguez, regidora d'Activitats Públiques, «la gent demana música i aquests actes solen tenir molt d'èxit, i més si és a l'aire lliure, ja que convida a anar-hi».

Els encarregats d'encetar aquests espectacles musicals serà el grup SAU30, la banda formada per tots els antics integrants de Sau i amb Jonathan Argüelles de cantant. El grup està de gira celebrant el 30 aniversari de SAU i homenatjant el desaparegut Carles Sabater. L'actuació tindrà lloc a les onze la platja de la Gola.

L'endemà, a la plaça Major de Llançà, l'Agrupació Sardanista de Llançà organitza una ballada de sardanes amb la cobla Baix Empordà. El divendres, a les nou del vespre, Sònia Zeltser i Tono Blasi oferiran, a l'església parroquial de Sant Vicenç un concert que combinarà el violí i la guitarra. El dia 17 hi haurà sardanes a la plaça Major a càrrec de la cobla Ciutat de Girona, a les sis de la tarda.

Doble sessió

El dissabte 17, a les vuit del vespre, la Betty Orquestra oferirà un concert a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura. L'entrada a l'espectacle valdrà cinc euros, i es podran adquirir a partir del dilluns 12 d'agost. A les onze de la nit, la mateixa orquestra pujarà a l'escenari de la plaça Major i tindrà lloc el Ball de Festa d'Estiu. A la mateixa hora, però al pàrquing Rafael Estela (a prop del parc de bombers) hi haurà Disco Sarau, música destinada al públic més jove. El bar anirà a càrrec del Club Esportiu Llançà. Durant la nit es disposarà d'un Punt Lila.

El diumenge, Manel Sánchez oferirà el concert de guitarra espanyola Clàssica Brava, a les vuit del vespre a la Casa de Cultura. A les nou, al pàrquing Rafael Estela, es faran havaneres amb el grup Mestre d'Aixa. I l'últim dia, a la Casa de Cultura, concert de piano i violí a càrrec de Josep Almirón i Alberto Reguera, a les vuit del vespre.