08 de agost de 2019
08.08.2019
Figueres

Els Merlots de Figueres posen a la venda una samarreta especial per l'Acústica

Enguany el Festival s'ha convertit en patrocinador de La Colla Castellera de Figueres i així augmentar el seu lligam amb la ciutat

08.08.2019 | 12:31

Els Merlots de Figueres han anunciat a través de les seves xarxes socials que a partir d'avui es poden trobar a la venda les noves samarretes especials del Festival Acústica. N'hi ha de dos colors (rosa i gris) i porten el dibuix d'un merlot escoltant música amb els auriculars i la frase «Jo faig Acústica» a la part del davant, i a l'esquena s'hi poden veure els logotips del festival i dels castellers. Es poden trobar a la Llenceria Bonet, Puig Giralt Confeccions i al Molí de l'Anguila (local de la colla).

Això és degut a què, tal i com es va anunciar el dia de la presentació de l'Acústica, l'esdeveniment organitzat per PromoArts Music s'ha convertit en patrocinador de la Colla Castellera de Figueres. «És una entitat que comparteix valors amb el festival: la feina en equip, arrel figuerenca, i que gràcies als de baix, els de dalt poden lluir» així ho va justificar Xavi Pascual el dia 10 a la Plaça Josep Pla.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook