Hotel Castell d'Empordà, situat a la Bisbal d'Empordà, presenta la desena edició d'un cicle de concerts d'estiu que amenitzarà les nits dels dijous entre el 8 d'agost i el 5 de setembre, amb música en viu. Es tracta d'una proposta que impressiona els sentits, ja que permet gaudir de l'entorn, relaxar-se i veure la posta de sol mentre se sopa o es pren una copa, amb la companyia de la música de jazz.

Inaugura el cicle, el dia 8 d'agost, De La Aurora, un grup experimental d'entreteniment que barreja els millors èxits de funk, jazz i blues. La següent artista convidada serà, el dia 15 d'agost, Lidia Mora, que s'encarrega també de tancar la programació el dia 5 de setembre. Arriba des de Sant Andreu i és una cantautora autodidacta. Es va enamorar del flamenc en descobrir la música de Mariena Porrina de Badajoz i Farina.

Desiree Diouf Trio pren el relleu de les nits musicals d'estiu el 22 d'agost amb un concert de soul & funk acústic i minimalista, una veu més poderosa i seductora porta interpretacions de cançons autoescrites amb melodies explosives, però elegants i plenes de ritme. La darrera actuació del mes d'agost, el dia 29, arriba de la mà de Lessus, un projecte nascut a la ciutat comtal per tres entusiastes del mes explosiu soul i groove. Els amants de la música gaudiran de la barreja de soul i funk amb sons electrònics. Tots els concerts es fan a dos quarts de deu de la nit.